Plăți securizate

Plăți securizate

Navigarea și plățile pe www.flowerscity.md sunt în maximă securitate și confidențialitate datorită certificatului SSL și protocolului https.

Navigare seurizată prin HTTPS


Comanda ta va fi livrată imediat după confirmarea plății.

La Flowers City, facem totul pentru ca intreaga experiență să fie de excepție și fiecare client și beneficiar al buchetelor noastre să se bucure, în urma gestului de a oferi flori.

Și pentru că experiența nu ar fi completă daca ne-am concentra doar pe livrarea în condiții perfecte a buchetelor, avem grijă ca și întregul proces de comandă să fie simplu și eficient, iar plata să se desfășoare rapid, în condiții de siguranță.

Buchetele create de designerii Flowers City pot fi plătite prin modalitatea de plată preferată de clientul nostru, care poate alege una dintre variantele disponibile.

1. Cu cardul de credit/debit. Plățile sunt procesate în condiții de maximă securitate, direct de către VictoriaBank. Flowerscity.md nu solicită, nu utilizează și nu reține nicio informație despre cardurile folosite la plata online.

2. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise la VictoriaBank, pe numele S.C. Flowers City S.R.L. (doar pentru persoane juridice)

3. Ridicare de numerar. Plata prin numerar este disponibilă pentru comenzile din raza or. Chișinău, cît și dacă doriți să achitați direct la noi la oficiu. După plasarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a încasa contravaloarea comenzii. După încasare, comanda va fi procesată și apoi expediată. Dacă alegi să faci plata prin numerar, atunci cînd vei bifa aceasta opțiune vei fi contactat în scurt timp de un operator Flowers City care îți va solicita adresa de la care se va ridica numerarul.

4. Paypal. Plata online prin Paypal se desfășoară în condiții de siguranță maximă. În cadrul sistemului Paypal vei întroduce datele cardului o singură dată, acestea fiind înregistrate și securizate perfect pe serverul Paypal. Dacă deja ai un cont Paypal va fi necesar doar să întroduci datele tale de logare (E-mail și parolă) și nu va mai fi necesar să întroduci datele cardului bancar.

5. Plata prin Transfer Bancar - Pentru a efectua o plată, poți utiliza orice serviciu de transfer de bani disponibil în Republica Moldova. Noi acceptăm transfer banesc precum Western Union, Unistream, MoneyGram, Interexpress, Быстрая почта, Blizko, Contact, RIA money transfer, Leader, Золотая корона, Intel Express, Sigue, Privat Money. În caz că ați ales această modalitate de plată veți primi imediat toate datele necesare după finalizarea comenzii pe site sau prin E-mail. După efectuarea transferului vă rugăm să reveniți și să ne comunicați numărul tranzacției, suma și alte date utile pentru a putea prelucra comanda efectuată.

6. Alte modalități de plată (după caz).