Cum plătesc?

Comanda ta va fi livrată imediat după confirmarea plății.

La Flowers City, facem totul pentru ca întreaga experiență să fie de excepție și fiecare client și beneficiar al buchetelor noastre să se bucure, ăn urma gestului de a oferi flori.

Și pentru că experiența nu ar fi completă dacă ne-am concentra doar pe livrarea în condiții perfecte a buchetelor, avem grija ca și întregul proces de comandă să fie simplu și eficient, iar plata să se desfășoare rapid și în condiții de siguranță.

Buchetele create de designerii Flowers City pot fi plătite prin modalitatea de plată preferată de clientul nostru, care poate alege una dintre variante disponibile.


Pentru o comandă efectuată online, suma minimă necesară pentru a finaliza comanda este de 499 MDL.

Excepție fac zilele de 14 Februarie și 8 Martie


1. Plata la oficiu

Dacă ați ales să achitați la oficiu, atunci vă așteptăm la noi pe adresa: or. Chișinău, str. Lev Tolstoi 24/1 zilnic între orele 9:00-20:00 pentru a achita comanda. După achitare, comanda va fi procesată și apoi expediată.


2. Cu cardul de credit/debit. 

Plațile sunt procesate în condiții de maximă securitate, direct de către VictoriaBank. Flowers City nu solicită, nu utilizează și nu reține nicio informație despre cardurile folosite la plata online.


3. Paypal

Plata online prin Paypal se desfășoara în condiții de siguranță maximă. În cadrul sistemului Paypal vei întroduce datele cardului o singurî data, acestea fiind înregistrate și securizate perfect pe serverul Paypal, sau dacă ai deja un cont Paypal te poți loga și efectua achitarea.


4. Plata prin curier (se percepe o extra taxă)

Plata prin curier este disponibila doar pentru comenzile plasate și achitate din Chișinău. Dupa plasarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a încasa contravaloarea comenzii. După încasare, comanda va fi procesată și apoi expediată.


5. Plata cash la livrarea comenzii

Plata cash la livrare este disponibilă doar pentru comenzile plasate pentru or. Chișinău. După plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru a stabili detaliile comenzii, modul și condițiile de achitare.


6. Plata prin transfer bănesc

Acceptăm următoarele metode de transfer de bani pentru a procesa comanda: Western Union, Unistream, MoneyGram, Interexpress, Быстрая почта, Blizko, Contact, RIA money transfer, Leader, Золотая корона, Intel Express, Sigue, Privat Money. După plasarea comenzii prin această modalitate veți primi imediat toate datele necesare pentru modul de achitare prin transfer bănesc, suma necesară spre plată și numărul comenzii. Comanda dumneavoastră va fi livrată imediat după ce ne veți confirma plata prin trimiterea codului tranzacției, sumei tranzacției, orașului din care a fost efectuatî plata, numele persoanei ce a efectuat plata,  pe adresa de email info@flowerscity.md, prin telefon la nr. +373 22 60 84 11 sau prin SMS la nr. +373 78306695.


7. Alte modalități de plată

Alegînd acestă metodă întelegem că nu ați găsit o modalitate de plată convenabilă.

În acest caz veți fi contactat în scurt timp de un operator pentru a identifica o modalitate convenabilă de plată.


8. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar (pentru persoane juridice)

Această modalitate de plată este de regulă pentru companii și persoane juridice. Plata se face direct în conturile bancare de la VictoriaBank pe numele S.C. Flowers City S.R.L. Dacă ați ales această modalitate de plată veți primi imediat toate rechizitele necesare pentru a efectua plata. Pentru detalii contactați-ne la nr. de telefon +373 22 60 84 11 sau +373 69464570