Întrebări și Răspunsuri

Scrie-ne un e-mail prin intermediul formularului sau pur și simplu trimite-ne un e-mail direct la info@flowerscity.md.

TRIMITE-NE UN MESAJ

  INFORMAȚII DE CONTACT

  str. Lev Tolstoi 24/1
  Chișinău
  Republica Moldova

  +373 22 60 84 11
  +373 78 30 66 95

  Aveți întrebări despre cum vă putem ajuta cu comanda dvs.? Trimiteți-ne un e-mail și vă vom contacta în scurt timp.

  Informații despre cumpărături

  Expedierea comenzii dumneavoastră
  Comenzile sunt în general efectuate în minim o oră de la primirea plății. Dacă preferați să ridicați buchetul, compozițiile florale sau cadourile comandate direct de la magazinul nostru, vă așteptăm cu cea mai mare placere la adresa oficiului nostru de pe str. Lev Tolstoi 24/1 din mun. Chișinău fără a vi se aplica vre-un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați prealabil pentru a alege această metodă.

  Costul comenzii include costul procesării și ambalării (în caz de necesitate), cît și costurile de livrare. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă.

  Livrare în Chișinău
  Livrarea în or. Chișinău este 100 MDL pentru comenzile ce depășesc suma de 450 MDL. Ca totul să decurgă așa cum vă doriți, la plasarea comenzii asigurați-vă că ați indicat o adresă corectă, un interval de timp și un număr de telefon de contact a persoanei cui livrăm.

  Timpul de livrare
  Garantăm livrarea comenzii în aceiași zi, iar în unele cazuri în mai puțin de o oră pentru comenzile în or. Chișinău.

  Dacă nimeni nu este acasă
  În funcție de situație, putem stabili telefonic cu destinatarul locul și ora livrării. Cu toate acestea ne asumăm responsabilitatea de a transmite buchetul prin intermediu vecinilor, colegilor de lucru, rudelor și în cazuri excepționale buchetul poate fi returnat în oficiu. Pentru livrarea repetată în Chișinău se percepe o extra taxa de 200 MDL.

  Dacă destinatarul nu poate fi contactat sau nu răspunde la telefon
  În funcție de situație, dacă destinatarul nu răspunde la telefon sau amînă livrarea pentru un alt interval de timp sau o altă zi, intenționat sau din alte motive, buchetul / cadoul se returnează la oficiu. Pentru livrarea repetată în Chișinău se percepe o extra taxa de 200 MDL.

  Flowers City livrează prin propriii curieri
  Florile sunt livrate de curierii noștri. Aveți asigurat un curier îmbrăcat frumos, care o să meargă personal pînă la adresa indicată.

  Serviciul Poza la livrare
  Serviciul Poza la livrare este un serviciu Gratuit oferit de Flowers City exceptie fac zilele de 14 februarie și 8 Martie în care acest serviciu nu este oferit.

  Informații despre plată

  Comanda ta va fi livrată imediat după confirmarea plății.

  La Flowers City, facem totul pentru ca întreaga experiență să fie de excepție și fiecare client și beneficiar al buchetelor noastre să se bucure, ăn urma gestului de a oferi flori.

  Și pentru că experiența nu ar fi completă dacă ne-am concentra doar pe livrarea în condiții perfecte a buchetelor, avem grija ca și întregul proces de comandă să fie simplu și eficient, iar plata să se desfășoare rapid și în condiții de siguranță.

  Buchetele create de designerii Flowers City pot fi plătite prin modalitatea de plată preferată de clientul nostru, care poate alege una dintre variante disponibile.

  Pentru o comandă efectuată online, suma minimă necesară pentru a finaliza comanda este de 499 MDL.

  Excepție fac zilele de 14 Februarie și 8 Martie

  1. Plata la oficiu

  Dacă ați ales să achitați la oficiu, atunci vă așteptăm la noi pe adresa: or. Chișinău, str. Lev Tolstoi 24/1 zilnic între orele 9:00-20:00 pentru a achita comanda. După achitare, comanda va fi procesată și apoi expediată.

  2. Cu cardul de credit/debit. 

  Plațile sunt procesate în condiții de maximă securitate, direct de către VictoriaBank. Flowers City nu solicită, nu utilizează și nu reține nicio informație despre cardurile folosite la plata online.

  3. Paypal

  Plata online prin Paypal se desfășoara în condiții de siguranță maximă. În cadrul sistemului Paypal vei întroduce datele cardului o singurî data, acestea fiind înregistrate și securizate perfect pe serverul Paypal, sau dacă ai deja un cont Paypal te poți loga și efectua achitarea.

  4. Plata prin curier (se percepe o extra taxă)

  Plata prin curier este disponibila doar pentru comenzile plasate și achitate din Chișinău. Dupa plasarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a încasa contravaloarea comenzii. După încasare, comanda va fi procesată și apoi expediată.

  5. Plata cash la livrarea comenzii

  Plata cash la livrare este disponibilă doar pentru comenzile plasate pentru or. Chișinău. După plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru a stabili detaliile comenzii, modul și condițiile de achitare.

  6. Alte modalități de plată

  Alegînd acestă metodă întelegem că nu ați găsit o modalitate de plată convenabilă.

  În acest caz veți fi contactat în scurt timp de un operator pentru a identifica o modalitate convenabilă de plată.

  7. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar (pentru persoane juridice)

  Această modalitate de plată este de regulă pentru companii și persoane juridice. Plata se face direct în conturile bancare de la VictoriaBank pe numele S.C. KATALEYA ART S.R.L. Dacă ați ales această modalitate de plată veți primi imediat toate rechizitele necesare pentru a efectua plata. Pentru detalii contactați-ne la nr. de telefon +373 22 60 84 11 sau +373 69464570

  Politica de returnare

  Conform hotărîrii Nr. 65 din 26.01.2001, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

  Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de KATALEYA ART S.R.L. se pot returna după următoarea procedură:

  Procedura de denunțare și retur:

  1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecintă, florile și dulciurile nu se pot returna, jucăriile, vazele și coșurile, da.

  2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Chișinău, str. Lev Tolstoi 24/1, prin orice curier doriți.

  3. Transportul coletului de retur va fi plătit de către client (deci de Dvs.).

  4. În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicînd contul și banca unde se vor returna banii.

  5. Coletul trebuie trimis la sediul flowerscity.md în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

  6. Suma plătită va fi rambursată integral în 14 de zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primită).

  În urma întrării în vigoare a hotărîrii Nr. 1465 din 08.12.2003, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data întrării în posesia fizică a produsului.

  În acest sens vă rugăm să ne contactați prealabil prin orice formă de comunicare.